Bollywood actrice Kriti Sanon kieskeuriger

Na de flop van haar laatste Bollywood film Raabta is actrice Kriti Sanon kieskeuriger geworden.

De 26-jarige actrice dacht al heel bewust na over haar carrière en haar keuzes in films, maar dat Raabta zou floppen had ze niet verwacht. Dit heeft uiteraard invloed op haar manier van denken en werken.

Als we de geruchten mogen geloven is Kriti benaderd door niemand minder dan Bollywood acteur Salman Khan. Zij is de favoriet voor de hoofdrol in zijn nieuwe productie getiteld Jugalbandi, met in de hoofdrol Saif Ali Khan.

“Dit is niet de eerste keer dat Salman haar heeft benaderd. Zij was een van de eerste keuzes voor Sultan. Helaas kon dat niet, omdat ze had getekend voor Raabta. Nu is Jugalbandi met haar besproken. Mochten er problemen voordoen vanwege de opnameperiode, dan is er nog een film waar wij haar geschikt voor achten”, aldus een productiemedewerker.

Bollywood actrice Jacqueline Fernandez zou in eerste instantie de hoofdrol spelen in Jugalbandi, maar zij moest helaas weigeren omdat ze twee andere films heeft getekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.