Bollywood acteur Upen Patel niet treurig over carrière

Bollywood acteur Upen Patel, die deel uitmaakte van hitfilms als Namastey London en Ajab Prem Ki Ghazab Kahani, zegt dat hij niet treurig is over de manier waarop zijn carrière in Bollywood is gelopen.

“Ik ben zeker niet treurig over de manier waarop mijn carriere is gelopen. Ik had nooit plannen om te gaan acteren. Het kwam op mijn pad. Het is ook niet zo dat er geen werk is, maar ik wil ook niet alles doen wat mij aangeboden wordt”, aldus Upen.

De 34-jarige acteur maakte recent zijn debuut in Zuid-India met de film I. Na het project kreeg hij verschillende aanbiedingen, maar daar voelde hij zich niet zo comfortabel bij. “Je moet heel voorzichtig zijn met de genres die je kiest. Ik kreeg wel veel aanbiedingen, maar van het genre waar ik mij totaal niet comfortabel in voelde.”

Upen is momenteel druk met de promotie van zijn film Ek Haseena Thi Ek Deewana Tha. De film is geregisseerd door Suneel Darshan en staat gepland voor een release op 30 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.