Bollywood acteur Saif Ali Khan toch niet blij met besluit dochter?

Recent werd eindelijk bekend dat de dochter van Bollywood acteur Saif Ali Khan, Sara Ali Khan, haar grote debuut zal maken met de film Kedarnath van regisseur Abhishek Kapoor. Maar Saif is niet echt blij met haar carrierekeuze.

Terwijl moeder Amrita Singh haar dochter steunt is vader Saif bezorgd over haar stap in de grote boze wereld van Bollywood. “Ik ben erg nerveus. Angst is de drijvende factor in deze business. Waarom zou ze zichzelf dat willen aandoen?”

“Als je kijkt naar wat ze heeft gestudeerd, waarom zou ze niet gewoon kiezen voor een stabiel leven in New York in plaats van een onstabiel leven als actrice? Het is niet dat ik neerkijk op het beroep, maar het is verre van stabiel. Iedereen leeft in constante angst. En er is geen garantie, ongeacht hoe hard je ook werkt of je succesvol wordt. Dat is niet het leven dat een ouder voor ogen heeft voor zijn of haar kinderen”, aldus Saif.

Saif voegt toe niet betrokken te zijn geweest bij het besluit voor haar debuut. “Ik was er niet bij betrokken. Maar als zij iets wilt vragen of met mij wilt praten dan kan ze altijd bij mij terecht. Ik weet waar ze mee bezig is en we praten over films net als over alle andere dingen in het leven.”

Het is echter geen onlogische stap voor Sara Ali Khan. Haar oma, Sharmila Tagore, was actrice. Beide ouders zijn acteurs, haar oom en tante acteren en ook haar stiefmoeder is een actrice. Ze is altijd omringd geweest door acteurs en het is uiteraard makkelijker om te gaan voor de bekende weg in plaats van een duik in het diepe te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.