Bollywood acteur Abhishek Bachchan in film met vrouw Aishwarya

Bollywood acteur Abhishek Bachchan bevestigt dat er gesprekken gaande zijn voor een film met zijn vrouw Aishwarya Rai Bachchan.

Eerder dit jaar werd gemeld dat het Bollywoodkoppel door Anurag Kashyap is benaderd voor een film getiteld Gulab Jamun. “De film wordt geproduceerd door Anurag en zal worden geregisseerd door een nieuwkomer. Wij zijn inderdaad in gesprek, dus ik kan geen aankondiging maken. En ik ben van mening dat het beter is om dit aan de producent over te laten wanneer alles rond is”, aldus Abhishek.

Aishwarya en Abhishek waren eerder samen te zien in de films Dhai Akshar Prem Ke, Kuch Naa Kaho, Umrao Jaan en Guru voordat ze in 2007 trouwden. Na hun huwelijk waren ze samen te zien in de films Sarkar Raj en Raavan.

Abhishek Bachchan was voor het laatst te zien in de Bollywood film Housefull 3. Op dit moment heeft Abhishek enkele films getekend waaronder een van producent Ronnie Screwvala, een film van Nishikant Kamat en de films Lefty en Bachchan Singh. Vooralsnog staan deze films gepland voor een release in 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.