Bollywood acteur Diljit Dosanjh shockeert fans door tulband af te doen

4

Bollywood acteur Diljit Dosanjh heeft vele successen geboekt in zowel Punjabi films als Bollywood films. De superster heeft zijn eigen niche gecreëerd in Punjabi films en maakte naadloos de overstap naar Bollywood. De acteur heeft recent echter wat fans geshockeerd. Hij is namelijk gespot zonder tulband.

Diljit, die tot nu toe nooit zonder tulband ergens verscheen, is gefotografeerd zonder tulband. Het duurde dus ook niet lang voordat de foto viral ging. Volgens de website Filmy Monkey heeft de acteur enkele jaren geleden zijn haar geknipt, maar heeft hij altijd zijn tulband opgehouden.

Een Sikh draagt een tulband, omdat het een vereiste is voor zijn of haar geloof en daarnaast ook een uiting is van liefde en gehoorzaamheid aan de wensen van de vinders van hun geloof. De tulband is een deel van de religieuze en etnische identiteit van Sikhs.

Het is dus zeer opvallend om te zien dat Diljit publiekelijk zonder tulband is verschenen.

Diljit is overigens binnenkort te zien in de eerste Punjabi superhero film Super Singh…met tulband!

4 REACTIES

  1. Ik find tulband voor sommige acteur past well maar dit tog een van de geloof

  2. Hindoestanen niet Arun Malhoe.
    Hindoes zijn te klein geschapen.

    Next life maar geen hindoe zijn denk ik.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here