Eindelijk Bollywood debuut voor Ankita Lokhande?

Ankita Lokhande, de actrice die we allemaal kennen van de tv-serie Pavitra Rishta, wacht al enkele jaren op het juiste project om haar debuut in Bollywood mee te maken. Naar verluidt heeft ze deze nu gevonden. De 32-jarige zou hebben getekend voor de film Malang, waar niemand minder dan Sanjay Dutt de hoofdrol in speelt.

Ankita zou in deze film, dat vorige week werd aangekondigd, de vrouw van Sanjay Dutt gaan spelen. “Het lijkt erop dat er een eind is gekomen aan haar lange zoektocht naar de juiste film voor haar debuut. Iedereen kent haar natuurlijk van de tv-serie Pavitra Rishta. En ze was op zoek naar een andere rol om zichzelf neer te zetten. Dat heeft ze gevonden in Malang. Ze speelt de rol van politieagente”, aldus een vriend.

Ankita’s naam werd in 2014 gekoppeld aan de Bollywood film Happy New Year en recent nog aan Padmavati. Maar beide films gingen aan haar neus voorbij.

Malang wordt geregisseerd door Aarambh Singh en staat gepland voor een release in 2018.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.