Bollywood Weekender van 30 juni t/m 03 juli 2017

Bollywood Weekender

Noteer het weekend van 30 juni t/m 03 juli 2017 maar alvast in de agenda, want de tweede editie van Bollywood Weekender is een feit! De 1e editie van Bollywood Weekender was wegens groot succes uitverkocht; 2e editie wordt nóg bigger and better! Een heel weekend Bollywood, 500 cottages, meer dan 100 activiteiten, workshops en party’s vanaf 99,- eurp per persoon.

Nu wordt niet een deel, maar een volledig bungalowpark (De Limburgse Peel) van Center Parcs omgetoverd tot een bruisende en paradijselijke Bollywood Village met fantastische optredens en activiteiten.

Vanaf vrijdag 15:00 wordt je warm welkom geheten met Taza, een Brassband en Natjania. Dan kan je rustig inchecken en de spullen naar het huisjes brengen. Vanaf 18:30 barst het feest echt los. Zijn jullie vrijdagavond bij o.a. Freddy Moreira, Trafassi en Orquesta Brasza aanwezig?

Zaterdag zijn er vanaf 11:30 allerlei activiteiten te doen, zoals morning yoga, kids club en Surya Namaskara. Naast dit speciale Bollywood programma geniet je uiteraard ook van alle faciliteiten van De Limbugse Peel. Neem een verfrissende duik in ons subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo en geniet van een potje bowlen. In de avond zijn er weer allerlei live optredens van onder andere Beatrockerz, Bollywood Toppers, Danza, Beat Machine en F1rstman. Wij gaan tot de late uurtjes door met geweldige DJ’s en live optredens.

Zondagochtend zijn er voor de echte diehards nog allerlei leuke activiteiten geregeld, zoals morning yoga, kids club, Bodyfit women only en yoga capsule. Daarna gaan wij weer verder met feesten met live acts van onder andere Next Time, Dewingersingh, Express en de Ashiq Brothers.

Tevens hebben wij het gehele park tot onze beschikking, dus tjalende! Elke dag Bollywood Pool Party met de beste DJ’s.

Meer informatie of direct boeken? Dat kan via de website van Bollywood Weekender: www.bollywoodweekender.nl

8 REACTIES

 1. waar je blij van wordt zeg,met allemaal hindoestanen op 1 plek.
  alleen maar zuipen kunnen ze en naar andere kijken en roddelen.
  Centerpark weet niet waar ze aan beginnen.

  Gelukkig heb je ook ”verstandige”hindoestanen die niet op dit zit te wachten.
  O wacht,ik snap het al, hindoestanen proberen gewoon ”feesten”te organiseren net als hollanders die festival vieren.

  Hollanders kunnen dat veel beter.
  ik lachte me rot toen ik het las.

  Nou hindoestaantjes……….veel plezier hoor.
  Ga maar lekker zuipen en jezelf belachelijk maken.
  Want dat kunnen hindoestanen als geen ander.

  En voor wie gelijk een oordeel over mij heb, IK ben een hindoestaan.
  gelukkig wel één met verstand.

 2. vreemde reactie van die Ronald. hij spoort duidelijk niet. misschien heeft hij een trauma overgehouden aan botsingen tussen autochtone Nederlanders en Hindostanen? wie weet. het word zeker een prachtfeest en we moeten ons niet laten irriteren door een zielepoot als Ronald.

 3. Wat is die Ronald een zielepoot ipv dat hij het positief ziet dat Hindoestanen het gezellig willen maken met elkaar wordt je door iemand van je eigen volk de grond in geboord voor zoiets wie niet ermee eens is moet maar wegblijven en met zich zelf gaan spelen

 4. Nou ronald, ik kan je wel gerustellen dat je het helemaal mis hebt. Bollywood weekender was idd ook zuipen maar ik heb ervan genoten en ik ben trots op onz e hindoestanen. Ga zo door en ach die daroe, daar moet je echt overheen kijken, het gebeurt bij iedereen. Ik zelf drink niet. Vogend jaar ga zeker weer.

 5. Hello admin i see you don’t earn on your page. You
  can earn additional $$$ easily, search on youtube for: how to earn selling articles

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.