Bollywood acteur Sanjay Dutt niet in vervolg Dhamaal

Bollywood acteur Sanjay Dutt zal niet te zien zijn in het vervolg van de film Dhamaal. De 57-jarige acteur zegt dat hij niet beschikbaar is in de gegeven periode, maar geeft toe dat hij zich niet comfortabel voelt met de seks-komedie dat voorkomt in de film.

Sanjay wilde geen deel uit maken van de film Total Dhamaal omdat hij niet wilt dat zijn kinderen hem zien in een seks-komedie. “Sanjay was niet enthousiast om deel te nemen aan een film waarvan de inhoud draaide om seks. Hij wilt verloren tijd inhalen met zijn drie kinderen, Shahraan, Iqra en Trishala. En hij wilt niet dat ze hem in zo’n soort film zien”, aldus een vriend van Sanjay.

Sanjay heeft daarnaast zijn handen vol met de Bollywood films Bhoomi, Torbaaz en Saheb Biwi Aur Gangster. “En ook al zou hij het willen, hij heeft gewoonweg geen tijd. Hij is te druk met drie films die allen best veel tijd in beslag zullen nemen wat betreft de voorbereiding”, voegt hij toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.