Bollywood regisseur Karan Johar wilt Salman en Katrina in volgende film?

Bollywood sterren Katrina Kaif en Salman Khan zijn druk bezig met de opnames van de film Tiger Zinda Hai, het vervolg op Ek Tha Tiger. Maar het gerucht gaat dat het duo wellicht opnieuw samen komt, namelijk voor de nieuwe film van Karan Johar.

Karan Johar heeft een film in zijn hoofd en daarvoor zouden Salman en Katrina perfect zijn. Hij is zeer onder de indruk van hun on-screen ‘chemie’. De film had oorspronkelijk Fawad Khan in de hoofdrol. Maar door het verbod op Pakistaanse acteurs in Bollywood films heeft Karan besloten om hem te vervangen met Salman.

“Karan’s volgende film is met Ranbir Kapoor. Maar voor een andere film die hij wilt produceren hoopt hij Salman en Katrina te kunnen tekenen. Er wordt momenteel gewerkt aan het script om het personage geschikt te maken voor Salman. De productie-werkzaamheden zijn al begonnen.”

De Bollywood film Tiger Zinda Hai, waar het duo nu aan werkt, staat gepland voor een release op 23 juni.

1 REACTIE

  1. 2 keer fout verbod op die acteur op bollywood films klopt niet want fawad khan heeft meer bollywood flms gespeelt en 23 juni komt tubelight van salman khan tiger zinda hai komt cristmas 2017

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.