Hey Bollywood Festival zaterdag 3 juni in Zoetermeer

Met Pinksteren staat de stad Zoetermeer geheel in het teken van het LYCA MOBILE | FESTIVAL WKND 2017. Tijdens dit weekend kan een ieder, van jong tot oud, zich helemaal uitleven met de 3 festivalthema’s. Met het VIVA LATIN FESTIVAL op zaterdag 3 juni, FAWAKA SU FESTIVAL op zondag 4 juni en HEY BOLLYWOOD FESTIVAL op maandag 5 juni wordt de Silverdome en het omliggende evenemententerrein omgebouwd tot een grootse festivallocatie met vijf in- en outdoor Areas voor maar liefst meer dan 15.000 festivalbezoekers per dag. Tevens is de entree en het parkeren alle dagen gratis wat LYCA MOBILE | FESTIVAL WKND 2017 een van de grootste gratis festivals van Nederland maakt.

Naast gratis entree en gratis parkeren, biedt LYCA MOBILE ? FESTIVAL WKND 2017 ook een geweldige line up met veel bekende artiesten en favoriete Dj’s. Zo zijn onder andere Sabroso, Madhu Lalbahadoersing & Bombay Connection Orchestra, Nisha Madaran live uit Suriname, Rajesh Panwar live uit India, Tasha Tah live uit UK, Trafassi, 2FAMOUSCRW, Susi Mann ZeeTV host uit UK, Rolf Sanchez & Latin Society Ochestra, D-Rashid, Freddy Moreira, Cache Royale, Ir Sais en Gio maar een klein deel van de programmering verdeeld over de drie kleurrijke festivaldagen. Met Aliyah (winnares Holland’s Got Talent) live en Meet & Greets met De Smurfen en Bumba, zullen ook de kinderen zich alles behalve vervelen. Naast de live stage zijn er vijf Festival Areas, zoals de Grand Bazaar, FoodCourt, FunFair World, Exotic Market en Deejayz Village, waar een ieder zich gegarandeerd zal vermaken.

Volg onze winacties op facebook en maak kans op o.a. verzorgde reizen naar Dubai, Marokko en India!
Voor meer informatie: www.festivalwknd.nl

1 REACTIE

  1. Teleurstellend zo een festival! Te weinig en eenzijdige kraampjes die ook nog veels te duur waren. Jammer maar afijn volgend jaar nieuwe kansen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.