Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan in volgende film van Mani Ratnam

Bollywood actrice Aishwarya Rai Bachchan, die onlangs schitterde op het Filmfestival van Cannes, heeft haar volgende film getekend.

Aishwarya gaat de hoofdrol spelen in de volgende film van regisseur Mani Ratnam. Dit is de vierde keer dat de 43-jarige actrice met Mani zal samenwerken. Het duo werkten eerder samen in Iruvar, Guru en Raavan.

“Ja, Aishwarya en Mani Ratnam zullen opnieuw samen een film maken. Het is een romantisch drama dat tweetalig zal worden opgenomen. De twee spraken elkaar al jaren over een samenwerking en het is dan eindelijk gelukt”, aldus een vriend van de familie Bachchan.

“Ik heb de afgelopen vijf maanden bewust een pauze ingelast om tijd te maken voor mijn gezin. Ik heb mij niet bezig gehouden met mijn carrière. Sinds vorige week heb ik enkele ontmoetingen gehad en er zijn twee scripts waar ik zeer geïnteresseerd in ben. Wanneer de tijd rijp is, zullen we het nieuws delen. ”

Aishwarya Rai Bachchan was voor het laatst te zien in de Bollywood film Ae Dil Hai Mushkil.

Eerder dit jaar zijn zowel Aishwarya als Abhishek door Anurag Kashyap benaderd voor zijn volgende Bollywood film getiteld Gulab Jamun. Of het echtpaar al heeft getekend is niet bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.