Dochter Chunkey Pandey klaar voor Bollywood

Ananya, de dochter van Bollywood acteur Chunkey Pandey, is klaar voor om haar eerste stap in Bollywood te zetten. Er gaan geruchten dat ze een rol zal spelen in een productie van Bollywood acteur Salman Khan.

“Ananya is momenteel in Goa met vrienden van school om te vieren dat ze zijn geslaagd. Wanneer ze terug is zal ze haar Bollywood droom vorm gaan geven. Ook het neefje van Chunkey Pandey, Ahaan Pandey, heeft serieuze plannen. Ook hij bereidt zich voor op een Bollywood debuut”, aldus een vriend van de familie.

Chunkey bevestigt het nieuws. “Ananya heeft inderdaad plannen om te gaan acteren. Enige tijd geleden heeft ze mij op de hoogte gesteld van haar plannen. Of het nu gaat om Ahaan of Ananya, ik wil dat deze kinderen hun eigen identiteit en eigen plek creëren.”

Salman Khan zorgde in 2015 voor het grote debuut van de starkids Athiya Shetty en Sooraj Pancholi. De volgende in de rij is dus Ananya.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.