Onderwerp Bollywood film Tubelight ook vandaag nog relevant

De Bollywood film Tubelight vertelt het verhaal over twee broers tegen de achtergrond van de Sino-Indiase oorlog in 1962. Regisseur Kabir Khan zegt dat de politieke problemen die in de film naar voren worden gebracht ook vandaag de dag nog steeds relevant zijn.

“De politieke kwesties waar het verhaal over gaat zijn ook vandaag nog steeds relevant. In 1962 was er een grensconflict tussen India en China. We hebben daar nu nog steeds mee te maken”, aldus Kabir.

Regisseur Kabir werkt nu voor de derde keer samen met superster Salman Khan. Ze werkten eerder in de films Ek Tha Tiger en Bajrangi Bhaijaan. Kabir is trots op de samenwerking. “Het is geweldig om te mogen werken met een van de grootste supersterren in het land. We hebben samen drie verschillende films gemaakt. Dat is wellicht nog belangrijker. Onze band is gegroeid en versterkt en wij begrijpen elkaar beter.”

De Bollywood film Tubelight staat gepland voor een release op 23 juni.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.