Bollywood acteur Arjun Kapoor blij met reacties publiek op Half Girlfriend

Bollywood acteur Arjun Kapoor is blij met de reacties van het publiek op zijn laatste film Half Girlfriend. De film heeft flink wat geld opgebracht, ondanks de negatieve recensies van de pers. Arjun is van mening dat iedereen films met een ‘open mind’ zou moeten bekijken.

“Ieder individu heeft een andere mening en ik ben niemand om die mening te veranderen. Vaak zie je dat recensenten het publiek een bepaalde kant op wilt sturen, maar ik denk dat het beter is dat mensen hun eigen mening vormen in plaats van af te gaan op andermans mening. Je moet films met een open mind bekijken.”

“Het publiek geeft zichzelf de tijd en ruimte om te genieten van een film. Daar is een film ook voor bedoeld. En uiteindelijk is het publiek de bepalende factor, want je maakt een film voor hen en niet voor de beperkte groep mensen dat zichzelf recensent noemt”, voegt hij toe.

De 31-jarige acteur is erg blij dat het publiek de film Half Girlfriend heeft omarmd. “Uiteindelijk bepaalt de kaartverkoop het succes van een film. En wanneer mensen kaartjes kopen, waarom zou ik mij dan moeten inlaten met negativiteit. Ik focus mij liever op de positieve punten.”

Arjun werkt momenteel aan zijn volgende Bollywood film getiteld Mubarakan. Deze staat gepland voor een release op 28 juli.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.