Bollywood actrice Celina Jaitley opnieuw zwanger

Bollywood actrice Celina Jaitley is opnieuw in verwachting. De 35-jarige is al de trotse moeder van een tweeling. Maar nu komt het nieuws dat zij en haar man, Peter Haag, opnieuw een tweeling zullen verwelkomen.

Het echtpaar is ongelooflijk blij met het nieuws. “De arts was bezig met de echografie. En Peter vroeg voor de grap of we dit keer opnieuw een tweeling konden verwachten. De dokter keek hem aan en zei ja. We waren in eerste instantie geschokt. Maar wel ontzettend blij”, aldus Celina.

“Onze eerste gedachte was direct dat wij de uitverkorene waren. Wij zijn allebei zeer gelovig en we hebben beide het gevoel dat God speciale mensen uitkiest om ouders te worden van meerdere kinderen”, voegt ze toe.

Celina is uitgerekend in oktober.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.