Bollywood actrice Kangna Ranaut gaat regisseren

Bollywood actrice Kangna Ranaut, die binnenkort zal beginnen aan haar regiedebuut, heeft aangekondigd ook de hoofdrol te gaan spelen in de film. Kangna zal een komedie regisseren waarin ze te zien zal zijn als 80-jarige vrouw.

“Het personage is een hartverwarmende, lieve, levendige oudere vrouw. Ze voelt zich helemaal niet oud en geniet volop van het leven”, aldus Kangna. De Bollywood film is getiteld Teju. De film verkent op een leuke wijze de problemen van ouderdom en sterfte. “De film bespreekt kwesties en vragen die bij ons alle door het hoofd spoken. We willen het onderwerp op een luchtige manier aan het publiek presenteren en dat doen we dus aan de hand van Teju’s persoonlijkheid”, voegt ze eraan toe.

Er is geen twijfel over het acteertalent van Kangna. Het zal dus interessant zijn om te zien hoe ze zich in dit personage zal storten. Kangna doet niet alleen de regie van de film. Ook het verhaal is door haar geschreven en ook de productie zal zij op zich nemen. Ze hoopt de film eind 2018 uit te kunnen brengen.

4 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.