Bollywood acteur Ranbir Kapoor kiest voor gearrangeerd huwelijk?

Onlangs verschenen berichten dat Bollywood acteur Ranbir Kapoor samen met zijn moeder Neetu Kapoor naar London was voor een ontmoeting met mogelijk zijn toekomstige vrouw. Hoewel dit nog niet is bevestigd is nu wel naar bekend dat Ranbir heeft ingestemd om te trouwen met een meisje dat gekozen is door zijn ouders.

Na de relatiebreuk met Bollywood actrice Katrina Kaif stelde Neetu voor dat hij nu eens zou moeten kijken naar de mogelijkheden om te trouwen met iemand die zijn ouders hebben uitgekozen. “Toen Neetu half grappend dit idee voorstelde schrok ze van Ranbir’s reactie, die verbazingwekkend genoeg met het idee instemde”, aldus een vriend van de familie.

Het kan dus best zo zijn dat Ranbir eerder in het huwelijksbootje stapt dan was verwacht. En de gelukkige dame in kwestie zou zo maar eens van buiten India komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.