Sara Ali Khan maakt Bollywood debuut niet met Salman Khan film

Er is veel te zeggen over het Bollywood debuut van Sara Ali Khan, de dochter van Bollywood acteur Saif Ali Khan. Zo zou zij haar debuut niet meer maken met een Karan Johar film, maar eerder met een Salman Khan productie.

“Salman Khan heeft niet eens nagedacht over een film voor zijn zwager, laat staan de vrouwelijke hoofdrol. Hoogstwaarschijnlijk kiest hij voor een bekend gezicht voor het debuut van Aayush”, aldus een productiemedewerker van Salman.

Volgens een vriend van de familie Ali Khan heeft Sara nog niets getekend. “Karan Johar heeft haar haar debuut beloofd. Hij wilt echt de persoon zijn die haar debuut verzorgd. En gezien de manier waarop hij de carrière van Alia Bhatt heeft gevormd, zijn Saif en Amrita maar al te blij om nog even te wachten tot het juiste project voorbij komt. En dat is wanneer Karan ermee komt.”

Amrita Singh, Bollywood actrice en moeder van Sara Ali Khan, geeft verduidelijking: “… De dag dat Sara een film tekent, weet ik zeker dat de producent een grootse aankondiging zal maken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.