Gaat Bollywood acteur Ranbir Kapoor trouwen?

1

Bollywood acteur Ranbir Kapoor heeft recent een korte vakantie in London doorgebracht met zijn moeder. En niet geheel zonder reden. Moeder en zoon zouden een eerste ontmoeting hebben gehad met een potentiële schoonfamilie.

Volgens geruchten waren moeder en zoon op bezoek bij een bekende Indiase familie dat in London woonachtig is. “De families zijn al jaren vrienden van elkaar en ze hopen de relatie te kunnen versterken door Ranbir te koppelen aan de dochter van deze familie. Er wordt heel geheimzinnig gedaan over de korte vakantie. Niemand durft hier nog iets over te zeggen. Maar we horen het binnenkort”, aldus een bron.

Ranbir heeft altijd gezegd dat hij heel graag verliefd wil worden op de vrouw van zijn dromen. En dat hij het liefst op die manier in het huwelijksbootje zou willen stappen. Het zou een verrassing zijn om te horen dat hij akkoord gaat met een gearrangeerd huwelijk.

In de afgelopen jaren zien we wel een trend onder acteurs die er bewust voor kiezen om te trouwen met iemand die niets te maken heeft met Bollywood. Dit deden onder andere John Abraham en Shahid Kapoor.

Ranbir is momenteel nog druk met de laatste opnames voor de biopic over het leven van Sanjay Dutt. De eerste volgende film van Ranbir verschijnt in juli in de bioscopen, namelijk Jagga Jasoos.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here