Bollywood actrice Pooja Hegde in Student of the Year 2?

Bollywood actrice Pooja Hegde maakte vorig jaar haar debuut met Mohenjo Daro. De film, met in de hoofdrol Bollywood acteur Hrithik Roshan, werd een flop. Maar de actrice is niet onopgemerkt gebleven.

Volgens de laatste geruchten heeft Karan Johar Pooja benaderd voor de hoofdrol in de Bollywood film Student of the Year 2. “Pooja heeft Karan onlangs enkele keren ontmoet. Ze hebben samen gekeken naar de look. En of de rol ook daadwerkelijk bij haar past”, aldus een productiemedewerker.

De mannelijke hoofdrol in SOTY 2 wordt gespeeld door Tiger Shroff. De dochter van Bollywood acteur Saif Ali Khan zou haar debuut maken met deze film, maar volgens de laatste berichten heeft ze de film uiteindelijk geweigerd. Of zij nu vervangen wordt door Pooja Hegde is niet duidelijk.

SOTY 2 wordt geregisseerd door Punit Malhotra. De opnames starten in het najaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.