Bollywood film Aashiqui 3 in de maak

Een toonaangevend dagblad in India onthult dat Vishesh Films de handen ineen slaat met T-series voor de productie van de Bollywood Aashiqui 3.

Beide productiebedrijven creëerden in 1990 de Bollywood film Aashiqui, met in de hoofdrollen Rahul Roy en Anu Agarwal. En in 2013 kwamen ze opnieuw samen voor het vervolg Aashiqui 2, met in de hoofdrollen Aditya Roy Kapur en Shraddha Kapoor. Beide films waren een groot succes.

“De Aashiqui franchise is uit liefde ontstaan en gecreëerd door mijn broer Mahesh Bhatt, Gulshan Kumar en ikzelf. Wij zijn trots op onze band met T-series en we zullen ook voor Aashiqui 3 met hen samenwerken. Dit is een samenwerking waar wij erg enthousiast over zijn. Samen zullen we opnieuw deze reis beleven”, aldus Mukesh Bhatt.

Ook Bhushan Kumar zegt dat de film een arbeid van liefde is. “Wij zullen opnieuw samenwerken. Het is een film dat altijd door ons samen geproduceerd zal worden.”

Er wordt hard gewerkt aan het script. Binnenkort volgt de officiële aankondiging van de film. Over de cast wilt nog niemand iets kwijt. Maar er zijn inmiddels als gesprekken geweest met Alia Bhatt en Sidharth Malhotra.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.