Bollywood acteurs Harshvardhan en Aditya Roy Kapoor vechten om dezelfde rol

Mirziya, het debuut van Bollywood acteur Harshvardhan Kapoor, was wellicht een grote flop maar zijn acteerprestatie werd geprezen. De jonge acteur heeft nu enkele interessante projecten lopen waaronder Vikramaditya Motwane’s Bhavesh Joshi.

Ook Bollywood acteur Aditya Roy Kapur is een van de jonge toonaangevende sterren in Bollywood, maar de afgelopen periode is hij te zien in de ene flop na de andere. Hij was voor het laatst te zien in de Bollywood film OK Jaanu.

En als we de laatste geruchten mogen geloven dan strijden deze twee acteurs om dezelfde rol. Volgens verschillende bronnen zijn beide heren in de running voor de hoofdrol in Tigmanshu Dhulia’s film Milan Talkies.

In een eerder stadium waren gesprekken gaande met Imran Khan en Varun Dhawan, maar het project liep vertraging op. Zowel het script als de productie van de film onderging enkele grote veranderingen. Nu het project nieuw leven ingeblazen wordt, wordt ook gekeken of acteurs van de nieuwe garde de hoofdrol kunnen dragen. Gaat Tigmanshu terug naar zijn eerdere keuzes of laat hij deze acteurs komen voor een auditie?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.