Bollywood acteur Arjun Kapoor wilt eerst samenwonen

Bollywood acteur Arjun Kapoor zou voordat hij in het huwelijksbootje stapt eerst willen samenwonen. Dat zegt hij in een recent interview. Hij is van mening dat door samen te gaan wonen je een beter inzicht krijgt in de andere persoon.

“Samenwonen en het huwelijk zijn twee afzonderlijke dingen, maar het een leidt tot het andere. Voordat ik ga trouwen met iemand die ik al een tijdje ken en ik ervan overtuigd ben dat ik met diegene de rest van mijn leven wil doorbrengen wil ik toch eerst gaan samenwonen. Pas wanneer je samenwoont ontdek je elkaars beste en slechtste karaktereigenschappen”, aldus Arjun.

Hij voegt eraan toe dat door samen te wonen je meer tijd met elkaar kunt doorbrengen. “Om elkaar goed te leren kennen moet je tijd met elkaar doorbrengen. En samenwonen is een goed startpunt. Dat zou ik graag willen ervaren.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.