Bollywood acteurs Ajay Devgn en Tabu weer samen in een film?

Bollywood acteurs Ajay Devgn en Tabu komen wellicht opnieuw samen op het witte doek. Het duo was voor het eerst samen te zien in de film Vijaypath uit 1994.

De film is een eigentijdse romantische komedie, maar Tabu en Ajay zullen niet elkaars geliefden spelen. De regie is in handen van debutant Akiv Ali. De film wordt geproduceerd door Luv Ranjan, die we kennen van de succesvolle Bollywood komedie Pyaar Ka Punchama.

“Het is een uniek project, een romantische komedie. Ajay Devgn en Tabu vormen geen echtpaar in de film. Er wordt nog gezocht naar een actrice die de vriendin van Ajay zal spelen. De rol van Tabu is echt speciaal voor haar geschreven. Luv gelooft echt dat alleen zij deze rol kan vertolken”, aldus een productiemedewerker.

Ajay is momenteel druk bezig met de opnames van zijn volgende Bollywood film Golmaal Again. Hij is nog niet benaderd door de makers. De opnames van deze romantische komedie staan gepland voor het eind van het jaar.

1 REACTIE

  1. Tabu.. De meest overrated actrice ooit. Liever hadden ze een andere actrice gekozen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.