Bollywood star kids Sara Ali Khan en Sakshi Khanna samen in een film?

De afgelopen maanden wordt flink gespeculeerd over het debuut van Sara Ali Khan, dochter van Bollywood acteur Saif Ali Khan.

Nu de jongedame een project heeft geweigerd komt het nieuws dat zij niet langer haar debuut zal maken met Hrithik Roshan. Bollywood filmmaker wil haar koppelen aan Sakshi Khanna, de derde zoon van Vinod Khanna.

Sakshi zou zijn Bollywood debuut maken met een film van Sanjay Leela Bhansali. Maar die plannen zijn veranderd. “Sanjay is nu druk bezig met zijn film Padmavati. Zolang zijn droomproject niet is voltooid kan hij niet beginnen of überhaupt denken aan het debuut van Sakshi. Nu Vinod Khanna is overleden is er een noodzaak om de jongste Khanna te presenteren aan de wereld en Karan Johar is bereid om dit te doen. Sara en Sakshi maken een geweldig paar”, aldus een medewerker van Dharma Production.

Karan Johar lijkt de ideale filmmakers te zijn voor het debuut van star kids. Mochten beide kinderen tekenen dan wordt dit zeker een film om naar uit te kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.