Bollywood film TubeLight krijgt geen release in Pakistan

De nieuwe Bollywood film van acteur Salman Khan, getiteld Tubelight, zal naar alle waarschijnlijkheid niet in de bioscopen verschijnen in buurland Pakistan. Dit naar aanleiding van protesten van lokale filmmakers.

De filmmakers zijn ervan overtuigd dat de release van deze Bollywood film voor een groot verlies aan inkomsten zal zorgen. En dat de Pakistaanse films door het publiek niet zullen worden bekeken.

Met het suikerfeest staan twee grote Pakistaanse films klaar voor release, Yalghaar en Shor Sharaba. De Film Associatie wilt de makers beschermen. “Als Tubelight met Eid verschijnt, dan is dat zeker schadelijk. Niet alleen zakelijk gezien, maar het zal onze industrie niet helpen groeien”, aldus Pakistaanse acteur Mustafa Quereshi.

“Het is niet eerlijk dat onze films moeten concurreren met Bollywood films tijdens Eid. Het is wreed en schadelijk voor onze filmindustrie”, aldus de voorzitter van de Pakistaanse Film Associatie.

De makers van Tubelight hebben al bericht ontvangen dat ze de release in Pakistan niet moeten voortzetten.

1 REACTIE

  1. Bollywood Films moeten juist wel ook in Pakistan in de bioscopen worden gedraaid… gewoon helemaal niets van die Mustafa Qureshi aantrekken. Hij gewoon een stomme tering hond…!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.