Bollywood acteur Salman Khan in dubbelrol in vervolg No Entry

Het vervolg op de succesvolle Bollywood film No Entry uit 2005 was enige tijd geleden al aangekondigd. De producenten liepen tegen enkele problemen op, maar regisseur Anees Bazmee bevestigd dat hij nog steeds van plan is om de film te maken. En hij onthult tevens dat Bollywood acteur Salman Khan te zien zal zijn in een dubbelrol.

“Salman heeft het script van No Entry Mein Entry gelezen en hij was razend enthousiast. Ik heb een goede band met hem en in deze film speelt hij een dubbelrol.”

“Ik weet niet waar de geruchten vandaan komen dat de film niet meer gemaakt zal worden. Op dit moment voer ik de laatste details door in het script. Ik was bezig met de opnames van Mubarakan, maar kan nu weer verder met dit script. We zullen nog wel moeten kijken wanneer de opnames kunnen plaatsvinden.”

Producent Boney Kapoor bevestigd het verhaal. “Het vervolg staat op de planning, maar we hebben nog geen periode vastgesteld voor de opnames.”

Naast Salman Khan maken ook Fardeen Khan en Anil Kapoor deel uit van de cast.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.