Bollywood acteur Varun Dhawan twijfelt over carrière als regisseur

Bollywood acteur Varun Dhawan zei onlangs in een interview dat hij zeker op een bepaald moment in zijn carrière de stap zou willen maken naar regisseur. Dat is ook niet zo gek als je bedenkt dat zijn vader David Dhawan een succesvol regisseur is. Volgens hem zou de stap naar regie een logisch vervolg zijn.

“ik weet nog niet of ik zou willen regisseren, niet nu in ieder geval. Het komende decennium wil ik mij daar niet aan wagen, omdat ik het nu niet in mij heb. Maar ik denk dat ik het wel wil proberen. Ik denk dat de meeste acteurs wel diep in hun hart de wens hebben om een film te regisseren.”

De 30-jarige acteur, die momenteel in London is voor de opnames van de Bollywood film Judwaa 2, zegt dat hij op dit moment een goede fase beleeft in zijn carrière. Hierdoor wilt hij ook aan niets anders denken. “Ik maak op dit moment een mooie fase mee in mijn carrière en ik wil groeien als acteur. Mijn vader moet er niet aan denken dat ik nu de overstap maak naar regie en ik ook niet. Ik ben blij om nog even zijn kind te mogen zijn. Ik werk met prachtige mensen en ik leer ontzettend veel.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.