Bollywood actrice Shraddha Kapoor als Saina Nehwal in biopic

Bollywood actrice Shraddha Kapoor kruipt in de huid van Saina Nehwal in de biopic over het leven van deze badmintonkampioen. De film wordt geproduceerd door Bhushan Kumar en geregisseerd door Amol Gupte.

Shraddha bevestigde het nieuws. “De meeste meisjes hebben op een bepaald moment in hun leven badminton gespeeld. Ik ben erg blij dat ik Saina mag spelen in haar biopic. Ze is niet alleen een van de bekendste badmintonspelers te wereld, maar ze is ook een voorbeeld voor de jeugd. Ik kan niet wachten om te beginnen met de voorbereidingen.”

Saina reageerde verbaasd op het nieuws dat Shraddha de hoofdrol speelt in haar biopic. “Oh echt? Dat wist ik niet. Ik wist dat ze bezig waren met de film, maar ik wist niet dat ze de hoofdrolspeelster al hadden gevonden.”

“Het is geweldig om te horen dat de keuze is gevallen op Shraddha. Ze is zeer getalenteerd en werkt erg hard. Ik ben ervan overtuigd dat ze de rol prachtig zal vertolken. Het is ook leuk omdat ze een goede vriendin van mij is. Het zal dus makkelijk zijn om haar enkele badminton vaardigheden bij te brengen. Veel mensen zeggen dat wij op elkaar lijken en dat vind ik een enorm compliment, want zij is erg knap”, aldus Saina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.