Bollywood actrice Soha Ali Khan is zwanger

De ooievaar heeft haar werd weer gevonden in de familie Pataudi. Vorig jaar werd Bollywood acteur Saif Ali Khan vader van zijn derde kind Taimur en nu komt het nieuws dat zijn zusje, Soha Ali Khan, zwanger is.

Soha stapte in 2015 in het huwelijksbootje met Bollywood acteur Kunal Khemmu. Kunal bevestigde het nieuws. “Ja, het is waar. Soha en ik zijn heel blij om onze eerste eigen productie aan te kondigen dat later dit jaar wordt verwacht – ons eerste kind. We voelen onze gezegend en bedanken iedereen voor alle goede wensen.”

Kunal werkt momenteel aan de Bollywood film Golmaal Again, die gepland staat voor een release later dit jaar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.