Bollywood acteurs SRK en Alia Bhatt opnieuw samen in film?

Na het succes van de Bollywood film Dear Zindagi vorig jaar komen Shah Rukh Khan en Alia Bhatt wellicht opnieuw samen voor een nieuwe film.

Bollywood regisseur Anand L Rai is al enige tijd op zoek naar zijn vrouwelijke hoofdrolspeelster. Eerder dit jaar had de regisseur diverse ontmoetingen met Deepika Padukone. Zij had echter andere verplichtingen en moest de film helaas weigeren. Ook Katrina Kaif moest helaas weigeren, omdat ze in een bepaalde periode niet beschikbaar is vanwege een andere film.

In een foto in een zeer populaire Indiase krant zien we het trio samen op de luchthaven van Dubai. Alia was uitgenodigd voor een evenement, maar de twee heren waren hier niet bij aanwezig. Dit zorgt er natuurlijk voor dat er wordt gespeculeerd over een mogelijke samenwerking. Of het inderdaad ook gaat om de vrouwelijke hoofdrol is niet duidelijk.

Het zou leuk zijn om SRK en Alia opnieuw samen op het witte doek te zien.

2 REACTIES

  1. Die film gaat niet goed geld eraan verdienen. Alle verhaal loop lijnen van indiaanse films worden allemaal remake van hollywood films over genomen hahah. Zo goedkoop daarom die oude films beter waren en hadden nog betere muziek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.