Meer details over comeback film van Bollywood actrice Rani Mukherjee

Er zijn meer details bekendgemaakt over de comebackfilm van Bollywood actrice Rani Mukherjee.

De film is getiteld Hichki en wordt geregisseerd door regisseur Siddharth P Malhotra en geproduceerd door Maneesh Sharma. Hichki vertelt het verhaal van een underdog.

“De film legt de focus op het leven van een vrouw. Het is een typisch underdog verhaal waar je in wordt meegenomen en gaat nadenken over de mogelijkheden. Rani speelt de hoofdrol, maar er zijn meerdere vrouwelijke hoofdrollen. Het wordt een echte belevenis”, aldus een productiemedewerker.

Maneesh Sharma is erg blij dat Rani heeft besloten om met deze film haar comeback te maken. Hij is namelijk een groot fan van de actrice. “Ik ben echt een enorme fan van Rani Mukherjee. Ik studeerde in Amerika en ik had nauwelijks geld om mijn rekeningen te betalen. Maar toen de DVD van Saathiya uitkwam, moest ik die hebben. Ik heb toen 27 dollar betaald. Ik was gek op haar en die film. Ik heb hem nog steeds.”

De opnames van Hichki zijn al begonnen. De film staat gepland voor een release later dit jaar.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.