Bollywood acteur Salman Khan bemoeit zich niet met carrière van broers

De laatste maanden doen veel geruchten de ronde dat Bollywood acteur Salman Khan de carrières van zijn beide broers, Arbaaz en Sohail, regisseert. Hij bepaalt de keuzes die zij maken als acteur en producent.
Arbaaz Khan ontkent het bericht.

“Dit is helemaal niet waar. Salman weet de helft van de tijd niet eens waar ik mee bezig ben. Hij heeft ook een druk leven. Soms komt hij pas te weten over een film wanneer de releasedatum is vastgesteld. Wij bespreken onze professionele levens niet met elkaar. De beslissingen over mijn carrière neem ik zelf. ”

De twee broers hebben veel samengewerkt, zowel als acteurs maar ook als producent en regisseur. Salman is als producent zeker zeer betrokken bij alle details, maar afgezien daarvan liggen alle creatieve beslissingen bij Arbaaz.

“Iedereen weet dat we close zijn. We hebben veel respect voor elkaar. Natuurlijk heeft Salman veel meer bereikt in zijn leven en wij zijn daar allemaal zeer trots op. Maar iedereen bewandelt zijn eigen weg. En zolang wij blijven doen wat we doen en daar plezier in hebben, dan maakt het ons verder niet zoveel uit.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.