Bollywood actrice Alia Bhatt over haar trouwplannen

Bollywood actrice Alia Bhatt heeft een benijdenswaardige carrière opgebouwd. Ze begon op haar 18e en heeft sinds die tijd een reeks aan hits afgeleverd, waardoor zij momenteel een van de meest populaire en gewaardeerde actrices is in Bollywood.

Haar laatste film, Badrinath Ki Dulhania, stond het onderwerp huwelijk centraal. In een recent interview werd Alia gevraagd naar haar trouwplannen. En die heeft ze.

“Ik wil vroeg trouwen, want ik heb het voordeel gehad dat ik op jonge leeftijd aan mijn carriere ben begonnen. Op die manier heb ik dat ook weer achter de rug en kan ik verder. Ik wil ook niet op latere leeftijd trouwen, want dat brengt andere issues met zich mee. Maar eerlijk gezegd, ben ik er op dit moment niet mee bezig.”

Ook benadrukte zij dat het leven van een actrice niet voorbij is na haar huwelijk. “Vroeger was het de norm dat de carriere van een actrice is afgelopen wanneer ze in het huwelijksbootje stapt. Maar dat is allang niet meer zo. Kijk naar Kareena Kapoor Khan. Zij is na haar huwelijk blijven werken en nu ook na haar zwangerschap.”

“Ze heeft na haar huwelijk een paar grote hits gehad. En een paar maanden terug is ze bevallen van haar eerste kind en ze staat alweer klaar om te gaan werken. Dat is hoe het moet zijn voor elke actrice. Je moet niet stoppen met acteren omdat je wilt trouwen. Ik ben dat in ieder geval niet van plan.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.