Bollywood actrice Rani Mukherjee plaatst geen foto’s van dochter op internet

Adira, het dochtertje van Bollywood actrice Rani Mukherjee en producent Aditya Chopra, staat al sinds haar geboorte in de belangstelling. Maar de familie Chopra is erg beschermend.

Een tijdje geleden dook er een foto op van Aditya Chopra met zijn dochtertje. De familie heeft er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat de foto niet werd verspreid. Rani respecteert die keuze.

“Ik vind het niet erg als er foto’s van Adira worden gepubliceerd, maar haar vader voelt zich niet comfortabel met het idee. Wij zijn een eenheid en ik dien zijn wensen te respecteren”, aldus Rani.

“Ik ben bekend en ik weet dat er foto’s van Adira zullen worden gemaakt. Mensen zijn nieuwsgierig naar haar en willen weten hoe ze eruit ziet. Daar heb ik geen problemen mee. Ik zou graag een foto willen tonen aan mijn fans. Ik denk ook dat Adi wel zal wennen aan het idee en het komt wel wanneer hij er klaar voor is. Ik heb het ook tegen hem gezegd. Hij zal een dag moeten accepteren dat er foto’s worden gemaakt van onze meid, want hij is helaas getrouwd met een actrice”, voegt ze lachend toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.