Waarom Bollywood acteur Akshay Kumar zijn naam heeft veranderd

Het is algemeen bekend dat de echte naam van Bollywood acteur Akshay Kumar Rajib Bhatia is. Maar de 49-jarige acteur heeft eigenlijk nooit echt gesproken over de reden van de naamsverandering. Maar kort geleden werd de vraag aan hem gesteld.

“Ik heb er nooit over gesproken, omdat niemand mij ooit deze vraag heeft gesteld. Mijn eerste film was getiteld Aaj. De film was geregisseerd door Mahesh Bhatt en had Kumar Gaurav in de hoofdrol. De naam van zijn personage was Akshay. Ik had een rol van 4 seconden en was de rest van de tijd bezig om Kumar Gaurav te observeren. De naam is blijven hangen. En ik weet niet wat er is gebeurd, maar op een dag werd ik wakker en ben ik naar de rechtbank gegaan om mijn naam te veranderen”, aldus Akshay.

“Ik weet niet waarom ik mijn naam heb veranderd. Ik ben gewoon naar de rechtbank gestapt en heb het gedaan. Ik was niemand, maar nadat ik mijn naam had laten veranderen heb ik direct visitekaartjes laten maken. En daarna ging ik op zoek naar werk. Gelukkig was ik op het goede moment op de goede plaats en mijn carrière ging van start” voegt hij toe.

Binnenkort is Akshay te zien in een cameo in de Bollywood film Naam Shabana.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.