Bollywood producent ontkent plannen voor een Aashiqui 3

Bollywood producent Mahesh Bhatt ontkent dat de makers van Aashiqui en Aashiqui 2 bezig zijn met ideeën voor een derde deel. De hoofdrollen zouden vertolkt worden door Sidharth Malhotra en Alia Bhatt.

“Er zijn geen plannen om te beginnen aan een Aashiqui 3. De dag dat we daaraan beginnen zal ik het van de daken schreeuwen. Willen we er echt iets mee doen, dan moeten we er tijd in gaan investeren. We hebben zelfs geen idee rondom dat thema. En dan wordt het vrij lastig om ergens aan te beginnen”, aldus Mahesh.

Ook zijn er voorlopig geen plannen om te werken met zijn dochter Alia Bhatt. “Zij zou, volgens de geruchten, de hoofdrol spelen in Aashiqui 3. Maar dat is dus niet waar. We hebben het er niet over gehad. Ook een samenwerking met Alia Bhatt zal ik groots aankondigen”, voegt hij lachend toe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.