Eerste trailer Bollywood film Begum Jaan

De eerste trailer van de Bollywood film Begum Jaan is uit.

De film is geproduceerd door Mukesh Bhatt, Vishesh Bhatt en Play Entertainment. Begum Jaan is mede-geproduceerd door Sakshi Bhatt en Shree Venkatesh Films. De film is geschreven en geregisseerd door regisseur Srijit Mukherjee.

De cast van de Bollywood film Begum Jaan is niet alleen uitgebreid, maar bestaat uit zeer getalenteerde acteurs. Naast vidya Balan en Naseeruddin Shah maken ook Ila Arun, Gauahar Khan, Pallavi Sharda, Rajit Kapoor, Ashish Vidyarthi, Vivek Mushran, Chunky Pandey, Poonam Singh Rajput, Ridheema Tiwari, Pitobash en Rajesh Sharma deel uit van de cast.

Begum Jaan staat gepland voor een release op 14 april 2017.

Bekijk de trailer.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.