Bollywood acteur Harshvardhan benadert Karan Johar

Bollywood acteur Harshvardhan Kapoor, die vorig jaar zijn debuut maakte met de film Mirzya, lijkt al precies te weten wat hij wilt. De jonge Kapoortelg heeft de ambitie om in een film van Karan Johar te spelen.

Harshvardhan heeft zijn tweede film getekend bij Vikramaditya Motwane. Maar de twee lijken het op creatief gebied maar niet eens te worden. En dus is het tijd om verder te kijken.

“Harshvardhan heeft iedereen al overtuigd dat hij een goede acteur is met de film Mirzya, maar om op te vallen moet hij een hit scoren. En dit betekent dat hij zich moet aansluiten bij een bekende productiemaatschappij. Hij was ook erg kwaad toen hij geen award ontving voor zijn werk in Mirzya, nu hoopt hij een commerciële film te scoren die hem die award wel brengt”, aldus een medewerker bij Dharma.

“Hij heeft inmiddels al enkele keren contact gehad met Karan en als alles goed gaat dan volgt er binnenkort een samenwerking”, voegt hij toe.

2 REACTIES

  1. “kwaad geworden” omdat hij geen award kreeg?
    wie denkt hij wel te zijn,snotneus.
    mag dan wel een kapoor telg zijn,en dan nog.
    Denkt hij soms ”bigger” te zijn dan andere?
    sufferd.

  2. Film Mirzya was gewoon een flop en dan ook nog verwachten dat hij een award moet krijgen ervoor. Laat me niet lachen!!! 1 film gemaakt en nu al hoog in zijn bol. Hij probeert aan te pappen met de grote producers, omdat hij op eigen houtje niks kan bereiken. Zijn bekendheid heeft hij puur aan zijn vader te denken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.