Sara Ali Khan wilt werken met Bollywood acteur Ranveer Singh?

Ondanks dat Bollywood acteur Saif Ali Khan het debuut van zijn dochter Sara Ali Khan heeft bevestigd lijkt deze nog steeds onzeker.

Het productiebedrijf Dharma Productions heeft de taak op zich genomen om deze starkid op grootse wijze te introduceren aan de wereld. Nu heeft de jongedame echter maar een wens: haar debuut maken tegenover Bollywood acteur Ranveer Singh.

“Sara is erop gebrand om haar debuut te maken met Ranveer Singh. Ze vindt hem een aantrekkelijke acteur en is van mening dat ze een leuk paar zullen maken. Maar, zij maakt haar debuut met Dharma Productions. Als ze met Ranveer wilt werken moet ze haar debuut maken met Yash Raj Films, want daar loopt zijn contract”, aldus een medewerker bij Dharma Productions.

Ranveer staat op het verlanglijstje van veel mensen. Het valt nog te zien of haar wens in vervulling gaat.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.