Bollywood acteurs Salman Khan en Katrina Kaif opnieuw samen in een film?

De winnende combinatie is terug! Bollywood acteurs Salman Khan en Katrina Kaif beginnen later deze maand met de opnames van de Bollywood film Tiger Zinda Hai. Maar dat is niet de enige film waarin ze samen te zien zullen zijn. Katrina is namelijk gevraagd om nog een film met Salman te doen.

Ondanks dat er problemen zijn met het productiebedrijf van Salman, gaat hij door met zijn planning. Zijn volgende productie moet eind dit jaar van start. De film wordt geregisseerd door Atul Agnihotri.

Volgens een vriend van de familie heeft Salman Katrina haar gevraagd omdat het momenteel niet goed gaat met haar carrière. “Toen zij voor het eerst naar Mumbai kwam was het Salman die haar introduceerde aan filmmakers, waaronder David Dhawan en Sanjay Leela Bhansali. Nu dat het niet goed gaat met haar carrière probeert hij haar te helpen.”

4 REACTIES

  1. Volgens mij probeert hij haar niet te helpen.
    Hij wil iets anders van haar. Het is een blijft zijn ex…

    Wellicht dat deze 2 in toekomst opnieuw een koppel zullen vormen.

  2. Leuk dat ze samen weer films gaan maken! Ben benieuwd. Wat het gerucht ook zal zijn of ze relatie krijgen of niet, is hun eigen privé leven!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.