Niet alles koek en ei tussen Bollywood acteur Abhishek Bachchan en vrouw?

Eerder vorig jaar verschenen er berichten dat niet alles koek en ei was tussen Bollywood acteur Abhishek Bachchan en zijn vrouw Aishwarya Rai Bachchan.

Abhishek was er namelijk op tegen dat zijn vrouw mee zou werken aan de intieme scenes in de Bollywood film Ae Dil Hai Mushkil. Het echtpaar ontkende deze geruchten en het gerucht verdween al snel naar de achtergrond.

Maar nu schijnt er opnieuw onenigheid te zijn in huize Bachchan. Nadat Amar Singh bekendmaakte dat Amitabh Bachchan en Jaya Bachchan al enige tijd uit elkaar zijn gegroeid zit het ook niet lekker tussen Abhishek en zijn vrouw. Ze schijnen over alles oneens te zijn. Een van de discussies schijnt het debuut te zijn van dochter Aaradhya.

Abhishek kreeg recent een aanbod om zijn dochter mee te laten doen in de film. Hij is hier helemaal voor. Zijn droom is om haar op een dag te zien schitteren als succesvolle actrice en daarvoor geldt jong geleerd is oud gedaan. Aishwarya is het hier niet mee eens. Zij wilt haar dochter niet op het witte doek zien. Hoewel haar dochter al wel is gewend aan de schijnwerpers hoopt ze de kleine nog zo lang mogelijk van het witte doek te houden. Ze moet gewoon kind blijven.

Zullen we Aaradhya binnenkort op het witte doek zien? Wij houden je op de hoogte.

2 REACTIES

  1. Hij moet blij zijn dat ie haar heeft weten te strikken, ze is way out of zijn league …

  2. Ja man,dacht ik ook al!?? Ze past meer bij Hrithik Roshan, het zou een droomkoppel zijn.?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.