Bollywood actrice Deepika Padukone niet in remake Mr. & Mrs. Smith

Bollywood actrice Deepika Padukone ontkent de hoofdrol te spelen in de Bollywood remake van de Hollywood hit Mr & Mrs Smith.

Het gerucht ging dat Deepika samen met Sidharth Malhotra de hoofdrol zou spelen in deze film. Maar de actrice was heel snel met haar reactie op het nieuws. “Ik heb altijd gezegd, wanneer ik een film teken dan zal ik erover spreken. Wanneer dit niet het geval is, dan spreek ik er ook niet over. De enige film waar ik nu aan werk is Padmavati. Mijn hele leven draait nu om Padmavati. Wanneer er iets anders speelt, dan horen jullie dat van mij.”

Deepika voegt toe dat er een bepaalde mate van fatsoen moet zijn wanneer er gesproken wordt over de films die een acteur krijgt aangeboden. Geruchten helpen daar niet bij. “Wanneer een acteur een film krijgt aangeboden, dan beslist hij of zij of die op het aanbod ingaat. Geruchten veroorzaken wrijving.”

Geruchten zullen altijd blijven bestaan, maar Deepika maakt haar standpunt duidelijk.

2 REACTIES

  1. Een vrouw naar mijn hart. Geniaal, humoristisch en bloedmooi tegelijk. Deze vrouw heeft het allemaal!
    Erg jammer dat dit toptalent voornamelijk films maakt in de Bollywood industrie. Zij zou zich puur moeten focussen op een carrière in Hollywood. In bollywood ontvangt zijn niet de erkenning welke zij behoord te krijgen. In Hollywood zou dit beter tot haar recht komen. Ik hoop dat zij in de toekomst de juiste keuze zal maken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.