Bollywood actrice Anushka Sharma volgt haar gevoel

Bollywood actrice Anushka Sharma, die voor het laatst te zien was in de Bollywood film Ae Dil Hai Mushkil, maakt zich op voor de release van haar eigen productie Phillauri.

Met haar eigen producties volgt ze haar hart. “Wanneer je niet bent opgegroeid in de filmindustrie kun je de weg kwijt raken en heb je tijd nodig om te wennen aan de manier waarop het bedrijf werkt. Maar het positieve is dat je zonder vooroordelen komt en je elke kant op kan.”

Op 25-jarige leeftijd besloot ze films te produceren. “Iedereen zei dat ik gek was. Het idee erachter was dat mijn acteercarriere goed liep en produceren doe je pas wanneer je geen werk meer hebt. Dat vond ik een bizarre en domme gedachtegang. Ik volg mijn gevoel en doe wat mijn hart zegt. Ik deins nergens voor terug.”

De Bollywood film Phillauri staat gepland voor een release op 24 maart.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.