Bollywood actrice Farida Jalal nog springlevend

Zondagavond werd Bollywood opgeschrikt door het nieuws dat Farida Jalal was overleden. Het nieuws verspreidde zich als een lopend vuurtje over social media. De actrice is echter nog springlevend.

Het nieuws werd vrij snel ontkent door haar manager Himaanshu Shukla. “Ze is springlevend. Lees haar verklaring!”

De actrice, die bekendstaat als de moeder van Bollywood, is zelf in shock door het nieuws. “Ik ben gezond en wel. Ik begrijp niet waar deze geruchten vandaan komen. In eerste instantie vond ik het grappig en moest ik lachen. Maar toen de telefoon maar bleef gaan en iedereen mij vroeg of ik nog leefde begon het toch wel een beetje irritant te worden. Ik vraag mij af waarom mensen zulke geruchten verspreiden.”

Farida is niet de enige die in de afgelopen jaren dood is verklaard. Amitabh Bachchan, Dilip Kumar en Shashi Kapoor, Lata Mangeshkar, Aishwarya Rai Bachchan en Madhuri Dixit-Nene, rapper Yo Yo Honey Singh, Johnny Lever en Salman Khan mochten ook hun eigen overlijdensbericht lezen.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.