Bollywood actrice Sonam Kapoor twijfelt aan zichzelf

Bollywood actrice Sonam Kapoor deed onlangs een bekentenis. De 31-jarige actrice zegt dat ze nooit ‘zo goed’ zal zijn als haar collega’s Deepika Padukone en Priyanka Chopra.

Sonam is vorig jaar september door een van de meeste gezochte agentschappen in Hollywood aangenomen. Het agentschap is verantwoordelijk voor het succes van internationale beroemdheden als Angelina Jolie, Benedict Cumberbatch, Mark Ruffalo, Daniel Radcliffe en Gwyneth Paltrow. Zij doen er alles aan om haar Hollywood debuut te realiseren. De actrice zegt echter dat de standaard, die Deepika en Priyanka hebben gezet, erg hoog is.

“Ik denk niet dat ik dat ooit zal kunnen evenaren. Zij doen het erg goed en ik hoop dat ik het net zo goed kan doen. De vergelijkingen zullen altijd worden gemaakt, maar ik ben mij ervan bewust dat ik het nooit zo goed zal doen. Ik hoop dat ik een fractie kan bereiken van wat zij hebben bereikt. Daar ben ik al zeer gelukkig mee”, aldus Sonam.

Voor Sonam is er echter geen verschil tussen Bollywood en Hollywood. “Ik ben op zoek naar goede rollen. Of ik dat nu in Hollywood krijg of in Bollywood, maakt niet uit. Als het een goede rol is en ik mag het doen, dan doe ik het. Ook al moet ik daarvoor naar China.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.