Gaat Bollywood actrice Sonakshi Sinha trouwen?

Bollywood actrice Sonakshi Sinha, die momenteel vakantie aan het vieren is op de Malediven, is de laatste tijd vaak in het nieuws vanwege haar relatie met Bunty Sajdeh. Volgens de laatste berichten is het stel erg verliefd en de kans is groot dat het stel nog dit jaar in het huwelijksbootje stapt.

Hoewel de twee er nooit openlijk hebben gesproken over de relatie zijn ze al ruim twee jaar bij elkaar. Ze werden regelmatig samen gespot tijdens etentjes en diverse evenementen.

Sonakshi ontmoette Bunty via Salman Khan. Bunty is het broertje van de vrouw van Sohail Khan. Beide families hebben elkaar ontmoet en zouden graag zien dat het stel de volgende stap maakt. Of het stel er zelf klaar voor is en of Sonakshi verder gaat met haar carrière in Bollywood moeten we nog zien.

We houden je in ieder geval op de hoogte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.