Bollywood filmmaker Karan Johar zegt dat Kajol voorgoed uit zijn leven is

Bollywood regisseur en producent Karan Johar neemt geen blad voor de mond. De prachtige vriendschap die hij eens had met Bollywood actrice Kajol is voorgoed voorbij. Er is zelfs geen enkele kans op verzoening. Dat zegt hij in een recent interview.

Karan, die eerder niets over het incident met Kajol’s man Ajay Devgn wilde spreken, spreekt openlijk over wat er zich heeft afgespeeld. “Ajay belde mij op en schreeuwde tegen mij. Hij begon te schelden. Ajay had gehoord dat ik iets over zijn vrouw zou hebben gezegd. Ik vond dit geen reden om de telefoon te pakken en iemand uit te schelden. Geef mij de kans om duidelijkheid te verschaffen of te vertellen wat er is gebeurd”, aldus Karan.

De twee heren konden het al niet met elkaar vinden, zowel op prive als op professioneel gebied. Wat er later volgde was de druppel.

“Wat er via Twitter gebeurde was de druppel. Zij verdedigde hem en zijn verklaring dat ik mensen omgekocht zou hebben. Ik was en ben van mening dat zij het niet had moeten toestaan dat haar man die taal tegen mij aansloeg. Ze had de telefoon moeten pakken en haar excuses moeten aanbieden.”

“Het maakt niet uit wat mensen zeggen. Ik vind het heel jammer, maar dit is geen fase. Het is geen gevoel dat zomaar kan veranderen. Het maakt allemaal niet meer uit. Ze is uit mijn leven en dat blijft ze ook”, aldus Karan.

Karan Johar werkte samen met Kajol in de films Kuch Kuch Hota Hai, Kabhi Khushi Kabhie Gham en My Name is Khan.

2 REACTIES

  1. ajay is een gek, hij ziet er niet uit, ik vind het gek, dat een vrouw als kajol getrouwd is met die loser. hij kon niet tegen dat kajol betere filmen maakt met SRK. ajay grow up bitch….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.