Leren en werken als agent

Volkan, agent in opleiding, heeft niet getwijfeld om bij de politie te gaan. “Mijn Turkse omgeving was vooral erg trots toen ik alle testen had gehaald. Die Turkse achtergrond werkt soms trouwens in mijn voordeel. Als we naar een Turkse of Marokkaanse familie gaan, dan willen ze toch liever met mij praten.

Ze voelen zich dan wat meer op hun gemak, wat ik wel snap maar ook wel jammer vind. Want mijn collega en ik komen er tenslotte met hetzelfde doel.” Voor Volkan is de politie een plek waar je allemaal van elkaar leert. En je krijgt tot op zekere hoogte de ruimte om je werk op jouw manier in te vullen en om je persoonlijke kwaliteiten te benutten.

Word ook agent. Ga naar www.kombijdepolitie.nl en maak er politiewerk van.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.