Bollywood acteur Govinda weigert film van Salman Khan

Het is algemeen bekend dat Bollywood sterren Govinda en Salman Khan zeer goede vrienden zijn. Toen Govinda een moeilijke periode meemaakte, zowel prive als professioneel, bood Salman Khan hem diverse films aan om hem te helpen. Maar Govinda nam het aanbod niet aan.

“Een van de films was een beetje te artistiek voor mij. Salman zie ik als mijn broer en het was erg aardig dat hij aan mij dacht. Hij bood mij een enorm bedrag aan, maar mijn interpretatie van het script was anders. Ik voelde mij er niet comfortabel bij. Ik was niet overtuigd van het project. Ik had het geld hard nodig, maar ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om het aan te nemen. Ik sprak de regisseur en vertelde dat offbeat cinema is bedoeld voor acteurs die een beter begrip hebben van dat genre”, aldus Govinda.

De acteur zegt erbij dat echte vriendschappen in de filmindustrie nauwelijks voorkomen. “Je hebt geen permanente vrienden hier. Ik streef ernaar, maar ik ga niet huilen als het niet uitkomt. Ik wil het heel graag, maar ik ga er niet van uit dat iemand mij steunt omdat ik een vriend ben. Ik wil dat ze echt in mij geloven. Op dit moment ben ik degene die in mezelf gelooft.”

“Mijn carrière verliep goed door de goede wensen van verschillende mensen. Je moet het universum bedanken wanneer de dingen in je leven goed gaan. Gaat het even niet goed, sta stevig in je schoenen en ga ervoor. Het is een cyclus”, voegt hij toe.

Govinda maakt binnenkort een comeback met de Bollywood film Aa Gaya Hero.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.